2008 – Spencer Dock PWC, North Wall Quay, Dublin

Architect: Scott Tallon Walker

pwc

The building is planned on a north south axis, comprising a seven storey north block and an eight storey south block. The north block is designed in a u-shape, facing west around a landscaped courtyard, while the south block is sub divided internally by a full height landscaped atrium on an east west axis. Both Blocks are connected by glazed link bridges at upper levels, with a landscaped separation at ground level, forming a strong physical and visual pedestrian link between the adjoining National Conference Centre and Spencer Dock’s Central Square.

Latest News

December 1, 2016: Annual Heritage Angel Awards for Northern Ireland
December 1, 2016: New UAHS book on Young & MacKenzie
November 17, 2016: Winners of the 2016 Wood Awards Ireland are announced


Email Newsletter

Signup to receive email updates of new additions to Archiseek.com